Aurinkorannikoa

Aurinkorannikoa

lauantai 28. marraskuuta 2015

Marraskuuta murehtiville muuta mietittävää

Yläasteen aikaisista englannin tunneista jäi mieleeni yksi (ainoa) lause: Every cloud has a silver lining. Jokaisella pilvellä on hopeareunus. Niin, ja jossain päin maailmaa paistaa aina aurinko. Se nyt sattuu olemaan niin, että siellä Suomessa paistaa ilmeisen vähän näinä päivinä. Tästä johtuen yritän piristää teitä muutamalla kuvalla, vaikka tästä aiheesta on jo aiemminkin tullut kirjoitettua. Huominen säätiedotuksemme näyttää tältä:Me olemme alareunassa hieman Malagasta länteen. Eli tarkenee yhä ihan hyvin päiväsaikaan hihattomalla paidalla ja shortseilla. No, onhan tämä kuulemma hieman lämpimämpää kuin yleensä tähän aikaa syksystä. Noin viikko ennen tänne tuloamme oli satanut muutamana päivänä oikein kunnolla, mutta meidän kohdallemme ei ole yhtään sadetta vielä sattunut. Mutta monenlaista säätä tähänkin maahan mahtuu, koska mittaa etelä-pohjoissuunnassa on ihan hyvänlaisesti. Pari päivää sitten näytettiin uutisissa kuvia jostain pohjoisosista, jossa väki jo lasketteli, kun vuoristoon oli tullut lunta.

Joulun lähestymisen huomaa täällä lähinnä kaupungilla liikkuessa, kun sään puolesta ei tunnu yhtään jouluiselta. Kaupungilla on katujen ylle viritetty jouluvalot ja kaupat ovat täynnä punaisia joulupukki- ja muoriasuja sekä toisaalta myös erilaisia seimiasetelmia. Ja kukkakaupat myyvät portaillaan tai kadun varrella joulutähtiä:


Itsekin virittelin tänään terassille jouluvalot - ensimmäistä kertaa elämässäni itse helleasuisena. Huomenna on ensimmäinen adventtisunnuntai. Saa nähdä, miltä se täällä näyttää.

 Iloista adventtiaikaa kaikille!

1 kommentti: