Aurinkorannikoa

Aurinkorannikoa

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Hollywoodin humussaTabernasin kupeessa sijaitsee kaksi Hollywood -kylää, joissa molemmissa on kuvattu lukuisia lännenelokuvia. Vierailimme Oasys MiniHollywood -kylässä, joka sijaitsee upeissa maisemissa vuorten keskellä. Tämä lännenkylä olikin varsinainen turistikeskus, jossa siis kaikki maksaa maltaita. Mielestämme emme tähän aikaan vuodesta turistikauden ulkopuolella saaneet kyllä kalliille (22,50e) pääsylipulle vastinetta riittävästi, sillä kylässä moni paikka oli kiinni. Ja sattumoisin saluunassa vietettiin jonkun parin häitä, joten saluuna oli yleisöltä suljettu. Tosin saimme sitten sivusta seurata hieman häähumua. Mieheni, joka on aiemmin käynyt siinä toisessa lännenkylässä, oli sitä mieltä, että tässä oli kyllä enemmän turistikohteen makua, ja se toinen oli jotenkin "aidompi" maisemiltaan ja toteutukseltaan.


MiniHollywoodissa on paljon eri kohteita alkaen varsinaisesta lännenkylästä elokuvamuseoineen vesipuistoon ja eläintarhaan kaktuspuutarhaa unohtamatta.Olimme liikeellä niin varhain, että juuri muita ei alkuun näkynyt, joten sain aivan yksityisen papukaijashown. Olin siis ainoa katsoja, ja sain antaa välillä ohjeita papukaijoille, jotka osasivat mikä mitäkin. Yksi jopa osasi laskea yhteen ja soittaa kellolla oikean lukumäärän, kun sanoin kaksi eri numeroa. Hienon esityksen teki itselleni merkittäväksi se, että ymmärsin espanjankielisen juontajan puheista aina, mitä minun kulloinkin piti sanoa!


Saimme myös seurata länkkärinäytöstä, jossa hevoset nelistivät vinhaa vauhtia hiekan pöllytessä, pyssyt paukkuivat ja miehet kaatuivat. Ja sheriffi apureineen taisi voittaa lopulta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti